FAQ

Aarzel niet om ons iets te vragen!

Misschien staat het antwoord op je vraag hieronder. Zo niet, stuur ons een berichtje via het contactformulier en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk!

Alleen open dagen van bedrijven in Nederland voegen we toe, dus geen open dagen van scholen of monumenten. Fabrieken bekijken we heel graag van binnen en ook boeren hebben boerenbedrijven. Dat soort evenementen plaatsen we dus graag.

Dat verschilt per open dag. Hiervoor moet je doorklikken naar de website van de organisator. Het kan ook zijn dat een dag al vol is of zelfs dat aanmelden helemaal niet nodig is.

Vaak worden de aankondigingen voor de open dagen pas kort van tevoren gedaan. Wij werken aan de hand van nieuwsberichten. Hoe korter van tevoren, hoe meer open dagen je in de kalender zult zien. Zelfs op de dag zelf kunnen er nog toevoegingen zijn!

Dat is omdat we er nog niet over gehoord hebben! Stuur ons een berichtje en als we denken dat het geschikt is zullen we het plaatsen. Er is ook de mogelijkheid om te adverteren op deze website.

Wij vinden het belangrijk dat we als maatschappij beter begrijpen wat er achter de schermen allemaal gebeurt. Nederland draait niet (alleen) op vloggers of gamers. We zijn een land van trotse ondernemers, mooie bedrijven en enthousiaste werknemers. Zelf laten we onze kinderen graag zien hoe dingen gemaakt worden, welke diensten er allemaal bestaan en dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn om heel mooi werk te doen – later als ze groot zijn.