KBBBD N-H Noord – Gemeente Texel

Wanneer

20 maart, 2023 - 26 maart, 2023    
All Day

Waar

Gemeente Texel
Emmalaan 15, Den Burg

De gemeente Texel werkt aan alles wat te maken heeft met de mensen en de leefomgeving op het eiland. De verschillende teams zijn verdeeld over de afdelingen Gemeentewerken, Advies & Ondersteuning, het Sociaal Team en Beleid & Vergunningen. De gemeente zoekt mensen die overwegen voor de gemeente te gaan werken. Je kunt een keertje achter de schermen krijgen en uitleg over wat er allemaal gebeurt.

De gemeente hoort graag waar je interesses liggen, dan regelen zij ontmoetingen met de collega’s die alles van die onderwerpen af weten. Geef bij je aanmelding aan welke dagen en tijden mogelijk voor je zijn, dan kijkt de gemeente hoe ze het voor iedereen zo goed mogelijk in kunnen passen.

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om scholieren en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. Je kunt je op de website aanmelden tussen woensdag 1 februari 2023 en zaterdag 25 maart 2023.

Deelnemende bedrijven aan KBBBD: Act4you casting & trainingAct4 (Alkmaar), BaanBereik (Zwaag), Coach4you.nu (Alkmaar), Daan Spaansen (Winkel), De Krim Texel B.V. (De Cocksdorp), Duincamping De Lepelaar (Sint Maartensvlotbrug), FB Houtproduktie B.V. (Dirkshorn), Groot RMO Techniek (Opmeer), Huisman B.V. (Venhuizen), HVC (Alkmaar), Interflow B.V. (Wieringerwerf), Koedooder (Blokker), Lodge 61, (Medemblik), McDonald’s Alkmaar (Alkmaar), MEO (Alkmaar), Miep Huishoudservice en begeleiding (Schagen), Nic. Oud (Heerhugowaard), NMA Verkeer & Veiligheid BV (Broek op Langedijk), Plymovent Group BV (Alkmaar), Top Sierhekwerken B.V. (Opmeer), Ursem Modulaire Bouwsystemen (Wognum), WilgaerdenLeekerweide Groep (Wognum), Witte Constructie B.V. (Schoorl), ’s Heeren Loo (Julianadorp)

Voor meer informatie zie de website.